IN JULI, AUGUSTUS & SEPTEMBER GESLOTEN OP MAANDAG - UITZONDERLIJK GEOPEND OP ZONDAG 7 JULI

Ons Verhaal

Sinds 1985 koestert huis Vander Avort een enorme passie voor unieke juwelen en edelstenen. Met oog voor perfectie gaat familie Vander Avort voor u op zoek naar collecties van zowel internationaal bekende als lokaal ambachtelijke ontwerpers. Een beeld zegt echter meer dan duizend woorden. Daarom nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen in onze online catalogus.
Juweel winkel vooraan, Margarethaplein
Maxime Vander Avort, de oudste zoon en ontwerper van het huis.
Of bent u op zoek naar dat ontwerp dat buiten de grenzen van uw fantasie nergens te vinden is? Doorheen de jaren zijn we ons blijven verdiepen in ons uitzonderlijk mooi vak en hebben we een grote expertise opgebouwd in het vervaardigen van unieke creaties. Samen halen we dat ideaalbeeld uit uw fantasie en vereeuwigen we het in een prachtig, gepersonaliseerd juweel. Maxime Vander Avort, de oudste zoon en ontwerper van het huis begeleidt u professioneel doorheen het productieproces.

Tijdens uw zoektocht naar het geschikte juweel voor die ene speciale gelegenheid, stellen wij met veel plezier onze technische en esthetische knowhow ter beschikking. In onze winkel wacht u een warm ontvangst in een ontspannen, familiale sfeer.


Kom langs en ontdek onze Europese en zelfgemaakte collecties in 18 karaat goud of platina. Mik, Véronique, Maxime & Lore Vander Avort

Binnenin de boutique.

Onze Winkel

Margarethaplein 7, 3000 Leuven
Telefoon: 016 20 50 18
info@juwelenvanderavort.be

Openingsuren

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: Gesloten